Wijnproeverij Etten-Leur

mijnwijncursus

Een wijnproeverij in Etten-Leur

Wil jij graag een wijnproeverij houden en ben je nu op zoek naar een ervaren wijnkenner die dit voor je kan organiseren? Dan ben je op de juiste website aangekomen. Bij Mijnwijncursus.nl krijg je namelijk les van iemand die alles weet over wijn, die deze informatie dan ook nog eens heel graag met je deelt. Bij onze wijnproeverij voor Etten-Leur en omstreken maak je kennis met niet alleen de mooiste wijnen uit de traditionele wijnlanden, maar ook wijn uit landen die misschien iets minder bekend zijn op dit gebied. Onze wijnproeverijen in Etten-Leur staan er bekend om dat ze een genot zijn, niet alleen vanwege de gekozen wijnen, maar ook de ontspannen sfeer waar ze in gehouden worden.

De leukste wijnproeverij in Etten-Leur

Wij vinden dat een wijnproeverij niet alleen leerzaam moet zijn, maar vooral ook erg leuk. Vandaar ook dat je bij ons les krijgt van een Erkend Vinoloog die de informatie op luchtige wijze brengt. Je leert meer over de wijnen, proeft de lekkerste wijnen die je ooit gedronken hebt, en zult merken dat je op een leuke manier aan je kennis van wijn werkt. Daar komt bij dat een wijnproeverij voor Etten-Leur en omstreken echt een momentje is om samen te genieten van bijzondere wijnen. Wil jij meer weten over onze wijnproeverijen in Etten-Leur? Dan neem je hier toch gewoon even contact over op met ons.

Meer weten over onze wijnproeverij in Etten-Leur

Als jij meer wilt weten over onze wijnproeverijen, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je meer informatie over onze proeverijen en en onze gedachte hierachter. En heb je een proeverij bij ons gedaan en zie je het wel zitten om hier meer mee te doen? Dan kun je een cursus bij ons volgen om zelf ook wijnproever te worden. Wij geven een cursus die is erkend door het  SDEN, waarmee je na afloop ook een officieel diploma in huis haalt.

 

Scroll naar boven
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden