Wijnproeverij Breda

wijnproeverij-breda

Wijnproeverij Breda

In een wijnproeverij kun je in een ontspannen sfeer verschillende wijnen beleven en genieten van de geuren en smaken van wijn. Samen met familie, vrienden of zakelijke relaties leer je wijn te proeven. De wijnworkshop Proef! is een les van drie uur waarin je leert proeven als een pro. Vinoloog en Wijndocent Jeroen van Mierlo beantwoordt al je vragen over wijn, terwijl je geniet van de lekkerste wijnen. Schrijf je direct in voor een wijnproeverij in Breda, of lees hieronder meer over de wijnworkshop. Klik hier om voor meer informatie en aanmelden voor deze wijnproeverij >>

Praktische wijntips

In de wijnproeverij in Breda krijg je praktische tips waarmee je de wijnen kunt beoordelen. Vinoloog Jeroen van Mierlo leert de kneepjes van het proeven en ruiken van verschillende wijnen. Aan de hand van praktische tips leer je waarom sommige wijnen een goede begeleider zijn van een bepaald gerecht en andere niet. Ook wordt geleerd om de smaken en geuren van de wijn in een beknopte proefnotitie te vatten. Op een no-nonsense manier leert u zo het onderscheid tussen verschillende soorten wijn. Naast de praktische tips om wijn te proeven, wordt ook aandacht besteed aan de verschillende termen van de wijnwereld. Leer in de wijnproeverij dus hoe het unieke karakter van een specifieke wijn tot stand komt en leer om te kiezen uit het enorme aanbod van wijnen in de supermarkt en wijnspeciaalzaak!

6 proefwijnen en bijpassend lesmateriaal

Tijdens de wijnproeverij worden er zes verschillende soorten wijn geproefd. Aan het einde van de wijnproeverij in Breda ben je in staat de verschillen tussen de wijnen te benoemen en samen te vatten. In een ontspannende sfeer leer je wijn proeven als een professional en te genieten van de verschillende karakters van de wijnen. Na afloop van de les zullen de nuttige tips en de informatie worden samengevat. Dit lesmateriaal krijgt u per mail thuisgestuurd zodat je alle informatie nog eens tot je kunt nemen. Mocht je erg enthousiast geworden zijn over het proeven, beschrijven en beoordelen van wijn, dan is het ook mogelijk om later nog een wijncursus te volgen bij Mijn Wijncursus.

Gezellige en informatieve wijnproeverij in Breda of op jouw eigen locatie.

Een wijnproeverij is geschikt voor iedere wijnliefhebber. Door het informatieve en gezellige karakter van een wijnproeverij is de wijnworkshop leuk voor groepen vrienden, familie of voor zakelijke relaties. De proeverijen zijn kleinschalig opgezet waardoor de vinoloog persoonlijke tips kan geven om wijn te proeven. Mijn Wijncursus organiseert wijnproeverijen op verschillende locaties, kijk hiervoor op onze agenda. Wil je meer informatie over een proeverij op jouw eigen locatie? Neem dan nu contact met ons op!  
Scroll naar boven
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden