Wijn proeven Breda

mijnwijncursus

Wijn proeven in Breda

Lijkt het je leuk om een keer een wijncursus te komen doen in Breda? Om hier bijzondere wijnen te proeven, waarbij je wordt meegenomen op een wijncursus over de hele wereld? Schrijf je dan in bij Mijnwijncursus.nl. We nemen je mee naar de bekende wijnlanden in Europa, maar ook naar nieuwe wijngebieden die misschien minder voor de hand liggen. Bij ons krijg je les van erkende wijndocenten en register vinologen, die geheel onafhankelijk hun lessen geven. Wij zijn niet verbonden aan bepaalde wijnhandelaren en hoeven zodoende ook niet bepaalde wijnen te promoten. De cursussen die wij geven voldoen aan de actuele eisen van de Stichting Dranken Examens Normering. Zo weet je zeker dat je een echt diploma haalt als je bij ons een cursus hebt afgerond.

 

Wil jij ook wijnproeven in Breda?

Wijn proeven is iets wat wij je van harte aan kunnen bevelen. Dit gaat verder dan een keer een paar verschillende flessen wijn uit de slijterij of supermarkt halen. Er is zoveel te ontdekken op het gebied van wijn, dit laten wij je graag een keer meemaken. Onze cursussen zijn geschreven voor mensen die serieus aan de slag willen met wijn, maar die geen zin hebben in een cursus met opgeklopt taalgebruik. Bij ons vind je no-nonsense lesmateriaal, dat niet volgens de traditionele wijze is opgesteld. Met andere woorden: bij ons geen saaie lijstjes en klassieke opzet. Bij ons krijg je een moderne, integrale manier van lesgeven, die keer op keer bewezen wordt in de praktijk.

 

Meer weten over wijnproeven in Breda?

Als jij meer wilt weten over wijn proeven in Breda, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je alle informatie over wijnproeven voor Breda, maar ook voor omliggende plaatsen. Je zult bij ons merken dat wijnproeven bij Breda een enerverende bezigheid is. Met onze lessen ben jij ook snel een gediplomeerd wijnproever!

 

 

Scroll naar boven
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden