register-vinoloog-breda

Jeroen is nu Vinoloog van de Wijnacademie

Het afgelopen jaar heb ik aan de Wijnacademie de pittige Vinologenopleiding gevolgd. Zojuist ontving ik de uitslag van de laatste examens.
Afgelopen jaar alle examens in één keer gehaald. Daarom mag ik mij nu ‘Vinoloog van de Wijnacademie’ noemen.

Deze titel is gereserveerd voor diegenen die de vinologenopleiding met goed gevolg hebben doorlopen. Met het behalen van deze titel kan ik mij ook laten inschrijven in het zogenaamde Vinologenregister. Daardoor heb je recht op de tweede titel: ‘RegisterVinoloog van De Wijnacademie‘ en mag je de letters RV achter je naam voeren.

De titel RegisterVinoloog geldt voor een periode van 10 jaar. Daarna moet ik opnieuw een examen doen (en behalen) om in het register te blijven. Daarmee staat de titel RegisterVinoloog borg voor voldoende én geactualiseerde wijnkennis en is daardoor tevens een keurmerk binnen de wijnbranche.

Meer informatie? Wijnacademie / RegisterVinoloog

thinpaperback_500x600

Download gratis e-book

Voor meer wijnvragen - en de antwoorden daarop:

De afgelopen jaren heb ik (Jeroen) tijdens de wijncursussen en workshops, veel vragen beantwoord van wijnliefhebbers.

De meest gestelde vragen & de antwoorden hierop, heb ik gebundeld in dit handige e-book. Je kunt het hier gratis downloaden.

Aanbevolen artikelen

1 gedachte over “Jeroen is nu Vinoloog van de Wijnacademie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden