Abbocato

Italiaanse term voor aanduiding van wijn die qua suikergehalte tussen halfdroog en zoete wijn in zit.

thinpaperback_500x600

Download gratis e-book

Voor meer wijnvragen - en de antwoorden daarop:

De afgelopen jaren heb ik (Jeroen) tijdens de wijncursussen en workshop, veel vragen beantwoord van wijnliefhebbers.

De meest gestelde vragen - en de antwoorden hierop, heb ik gebundeld in dit handige e-book. Je kunt het hier gratis downloaden.

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Nieuws
  • Port
  • Wijn & Spijs
  • Wijncursus
  • Wijngebieden
  • Wijnvragen
Nieuws

Saint-Amour: de Valentijn wijn

De meest noordelijke Cru du Beaujolais komt uit het prachtige en romantische dorpje Saint-Amour. Dit dorp is, zegt men, vernoemd naar de Romeinse soldaat Amor. ...

ei-in-wijn
Wijnvragen

Zit er ei in mijn wijn?

"Waarom zit er ei in mijn wijn?" Tijdens de Basiscursus Wijnoorkonde laat een cursist een foto op zijn iPhone zien.Het achteretiket van een wijnfles. Het ...

wijn-kaas
Wijn & Spijs

Wijn en Kaas. Hoe combineer je dat?

Nederland is kaasland nummer 1. Althans dat willen wij zelf graag geloven. Wij maken veel kaas, verkopen veel kaas aan het buitenland - en we ...

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
mijnwijncursus.nl draait op SYS PlatformSYS Platform